THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

miercuri, 15 iulie 2009

Fericit ! :)

Uite ca a trecut ceva timp de cand n-am mai scris nimic, nici un vers, nici o strofa, nici macar o fraza pe blogu' acesta. Tin sa mentionez ca in aceste 8-9 luni de la ultima postare, am ajuns la concluzia ca totul se intampla cu un motiv, cu un anumit scop, si ca viata nu e dreapta, niciodata ! Desi a fost un adevarat chin pentru mine, in aceste 8-9 luni, pot spune ca am realizat multe. In primul rand, in cadrul familiei: ma bucur ca in sfarsit dupa 19 ani de zile, am reusit sa stabilesc o legatura parinte-adolescent nu foarte buna, dar buna. Ma multumesc si cu atat. Nu am nevoie sa ma inteleaga comunistii perfect, pentru ca stiu ca acest lucru nu va fi posibil.

In al doilea rand, educatia: Am reusit sa termin si eu liceul[yee ! bravo mie :P] cu o medie bunicica, si am reusit sa iau si "balaurecheatul" cu o nota acceptabila. Sincer, sunt multumit de mine, desi stiu ca puteam mai mult. Pentru prima oara le dau dreptate alor mei si zic ca da, puteam invata mai mult. Dar nu am avut nevoie, sau chef. Nu am facut pregatiri, nu m-am stresat foarte tare, si uite ca am reusit sa trec cu bine si etapa asta din viata. Apoi dupa turbulentele cu balaurecheatu' am reusit si eu sa-mi depun dosarul la doua facultati, la Litere si la Ingineria Mediului. Bineinteles ca prima este intotdeauna facultatea la care vrei sa intri, optiunea primara, iar cealalta in cazul meu, sau celelalte in cazul altora, sunt doar de avarie[ vorba mamei :P]. Vorba aceea, tinteste spre varful copacului, ca daca se intampla sa aluneci si sa cazi, mai ai o sansa sa te agati de vreo creanga pana jos. Dar cum spune toata lumea, spun si eu: Sper sa intru la facultatea care mi-o doresc. Azi pot spune fericit ca am terminat cu liceu, cu bacalaureat si cu tot ce tine de educatie [pentru o perioada].

Fericit? Da, fericit pentru ca am mai trecut peste o etapa importanta in viata si fericit pentru ca cineva ma face fericit. Da, am ajuns la al treilea "obiectiv" din postarea aceasta, si anume dragostea. Ziua de 7 iulie 2009, o zi speciala, ziua in care am facut-o sa taca. Pur si simplu vorbea prea mult si m-am decis sa o sarut ca sa o fac sa taca. Bineinteles asta era doar un pretext ca sa o sarut: "-taci; -nu!; -te fac eu sa taci!; -cum?..." si de aici actul in sine. De atunci viata mi s-a schimbat radical in bine. Nu mai sunt acelasi tip care sta plictisit sau trist, pentru ca acum ma face si pe mine cineva fericit. Si culmea, dupa 1 saptamana si cateva zile, pot spune ca o plac, ca tin la ea, ba chiar si mai mult, pot spune ca o iubesc si ca ea ma iubeste. De ce graba asta? Pai, de foarte mult timp exista legatura asta intre noi, numai ca noi, sau cel putin eu, vedeam legatura asta din alta latura. Vedeam doar o relatie de prietenie si nimic mai mult. De ceva timp incoace [nu zic cat ca ma dau de gol], am inceput sa tin la ea,mult, da' foarte mult. Si acum pot spune fara sa ma ascund dupa deget ca inainte, fara sa zic ceva cand de fapt e altceva: Sunt fericit. Ma face fericit si sper sa o fac si eu pe ea fericita, pentru ca merita.

In incheiere, un vers dintr-o melodie de-a lui Bow wow si Chris Brown[Shortie like mine]:
"There ain't no price you can put on a girl who knows, just what to say when you need to hear it the most.."

0 comentarii: