THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

joi, 18 martie 2010

Cold

Azi a fost cald si soare, dar nu in inima mea..

Dupa cum v-am obisnuit pe cei care cititi aceste randuri, uneori incep sau inchei cu un vers doua dintr-o melodie. Astazi m-am hotarat sa incep cu un vers de la Voltaj, o trupa de suflet din tara noastra mult iubita. Acest vers reflecta foarte mult realitatea, precum si zilele astea din viata mea. Azi a fost cald si soare. Chiar a fost. A fost frumos afara. Incet incet, incepe sa se incalzeasca si lumea o arde la tricouri si pantaloni scurti. Toate bune si frumoase la facultate in caz ca va intrebati, colegi super de treaba, profi..deh..profii sunt tot profi.. Ca sa-mi ocup timpu, am inceput proiecte pentru asa-zisa sesiune stiintifica. Baiatu' asta ia bursa. Baiatu' tre sa mentina bursa. Stai degeaba si primesti bani. Cum sa nu iubesti treaba asta? Iubesti...scris cu bold. De ce? pentru ca e cheia urmatorului paragraf.
Definitia iubirii[spusa de mine, nu copiata de pe net]: A iubi, inseamna a tine la o anumita persoana, enorm de mult, a iubi, inseamna sa dai totul pentru o persoana, sa te implici peste 100% intr-o relatie, sa gasesti o floare si sa o daruiesti persoanei iubite, spunandu-i cateva cuvinte simpatice, sa te trezesti in gand cu persoana respectiva, sa adormi cu gandul la ea, etc. A iubi, e un sentiment, ce nu prea poate fi descris decat de cei care il simt sau l-au simtit cu adevarat. A iubi, inseamna sacrificii, sa poti face orice pentru o anumita persoana, doar sa o vezi fericita, a iubi inseamna multa afectiune, mult respect, multa fidelitate. In aceste putine randuri, am dat o mini definitie a iubirii. Nu e cine stie ce, dar cel putin nu e copiata de pe net.
Ajungem in sfarsit la chestia care ma tine pe mine treaz de vreo 2 saptamani. Iubirea. Da, o duceam bine cu iubirea inainte, inainte sa se intample ce s-a intamplat. Stii, doare sa ai ceva, care e totul pentru tine, si intr-o fractiune de secunda, sa pierzi. Sa nu mai ai nimic. Sa ramai singur singurel, cu niste amintiri, si un sertar plin de obiecte care iti aduc aminte de ea. E ciudat cand ma trezesc dimineata, ma uit la telefon si nu gasesc poza cu noi doi acolo. E ciudat sa ma uit pe geam la vremea de afara si sa-mi amintesc de ea. E ciudat cum exact ce nu vrei, se intampla exact cand nu vrei. E foarte naspa sincer, sa tii la o persoana enorm de mult, si apoi sa ti se spulbere toate visele, toate sperantele, tot ce gandeai frumos despre acea persoana, despre voi doi. Cel mai ciudat mi se pare ca toata lumea zice, e ok, ai sa treci peste asta, gasesti alta tipa. NU e asa usor. Odata ce gasesti o tipa care pentru tine e totul, nu mai vrei alta. Nu-ti mai arde de nimic cand o pierzi. Crede-ma. Pur si simplu in astea 2 saptamani, n-am mai simtit nimic, n-am avut chef de nimic. S-a dus dracu tot, nu-mi pasa de nimic, nu vroiam sa aud de nimeni si nimic. Eram cu gandu doar la ea. Despartirile sunt al dracu de grele si de cele mai multe ori, cei doi sunt coplesiti de sentimente si de amintiri. O parte pozitiva din aceasta despartire, se poate numi perioada de 5 minute, ultimele 5 minute din relatia noastra. De ce ? Pentru ca in ultimele 5 minute, nu ne-a mai pasat de nimic, eram doar noi doi, ne tineam in brate, ne sarutam, ne faceam sa radem unul pe altul. Pentru ca ea vroia sa stie ca eu sunt ok, si eu vroiam sa stiu ca ea e ok, am inceput sa radem si sa glumim. A fost mai putin dureros asa. I-am cerut inelul inapoi, si i l-am dat si eu pe al ei inapoi. Imi zisese ca intr-o zi o sa vina iar vremea noastra si o sa fim iar impreuna. I-am zis sa-si poarte inelul la gat, in locul inelului meu, pentru ca in ziua cand o sa vina iar vremea noastra, de la gatul ei vreau sa-l iau. In fine, nu stiu cand se va intampla asta, daca se va intampla asta, ce vom face..etc.
Cert e ca acuma sunt singur, si nu zic nu, am suferit dupa ea, probabil ca inca mai sufar dupa ea si o sa mai sufar ceva timp. Nu-mi place starea asta. Pana la urma si la coada, ne-am despartit si curand o sa ma dea uitarii dupa cum mi-a spus cineva. O relatie de iubire, strica una de prietenie. Eram buni prieteni, chiar foarte buni prieteni, iar de acum incolo, nu o sa mai fie la fel.
Un lucru e sigur, o iubesc, probabil singura iubire din toata viata mea, probabil singura la care am tinut enorm de mult, si pe care nu o sa o uit niciodata. Relatia cea mai apropiata de perfectiune, cele mai frumoase momente, cele mai frumoase clipe impreuna.
Ce nu pot intelege, e cum anumite persoane pot fi atat de reci, atat de nepasatoare, atat de nesimtite. Persoanele in cauza se stiu, nu le fac public numele. Detest astfel de persoane, care stau cu tine doar asa de florile marului, sa te stoarca de favoruri si apoi intr-un final sa iti intoarca spatele la nevoie. Acele persoane uneori le consideri persoane apropiate gen amici, prieteni. In cazul asta, nici pe departe nu dati dovada de prietenie sau altceva. Toate persoanele in cauza, va rog sa va dati foc ca sa se mai incalzeasca afara. Multumesc !
Nu vreau sa uit de niste persoane speciale din viata mea, ce au aparut acuma recent, mai exact, din octombrie 2009. Un grup de persoane care sunt super de treaba, se ajuta unii pe altii, nu lasa pe nici unul la greu, daca unul cade, tot grupul se opreste pentru acea persoana. Daca unul pateste ceva, tot grupul e alaturi, etc. Este vorba de cei mai de treaba colegi care i-am avut pana acum. Va multumesc din suflet ca existati si ca aduceti o raza de soare la fiecare curs/seminar/laborator care il avem impreuna.


"Se spune ca nu realizezi ce ai avut pana nu pierzi "



Pana la urmatorul p(r)ost, la revedere !

0 comentarii: