THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

sâmbătă, 6 martie 2010

Fara titlu 2

All good things come to an end. Da, tot ce e frumos e trecator. Tot ce incepe frumos, se termina naspa si dureros. Cu asta incep, cu lacrimi in ochi, aceasta postare noua. De ce lacrimi in ochi? Pentru ca tot ce e frumos se termina repede. Pe 6 martie 2010, mi-a cazut ceru-n cap. De ce ? Pentru ca tot ce e frumos se termina. S-a terminat. Sincer, stiam ca o sa vina ziua asta, dar nu asa de repede. Am petrecut 8 luni frumoase impreuna, si s-a terminat. Da, m-am despartit de ea, sufletul meu pereche. Imi trec o multime de lucruri prin cap, multe lucruri rele. Dar incerc sa nu ma gandesc la ele. Mi-a ramas gandu la ea si la relatia noastra. Dupa 8 luni, totul s-a naruit, s-a terminat. De dimineata ne-am certat, si mi-a zis ca vrea sa ne despartim. Initial am crezut ca a zis-o la nervi, dar spre uimirea mea, nu a fost asa. Am fost la ea sa "imi iau telefonu si incarcatorul"[pe dracu! era doar un motiv sa o pot vedea, sa vorbesc cu ea] si am aflat cu stupoare ca m-am inselat. Chiar se termina. Chiar ajunsesem la capat de linie. Ne-am tinut in brate, am vorbit, intr-un final, nu ne-am mai putut abtine si am inceput sa plangem amandoi. Mi-a zis ca nu vrea asta, dar o sa o facem. Pentru ca trebuie. Pentru ca e clar ca nu mai merge. Cum am spus si mai devreme, as face orice pentru ea, doar sa fie ea fericita. Daca ea a vrut asta, am respectat decizia ei si am facut-o. Daca se intreaba vreo unu cum am iesit amandoi din chestia asta...botiti amandoi. Stiu ca am zis ca sunt ok, ca e totu bine, asta e de-acuma, dar nu e asa. NU SUNT OK ! sunt vai de pl mea, sunt sub orice critica, parca m-a lovit un tren apoi m-a calcat masina si intr-un final a cazut un avion peste mine. Nu am mai ramas cu nimic decat cu niste amintiri, cateva poze, un inel si parfumul ei pe haine. Gustul buzelor ei, alunita de pe obrazul stang, ochii ei, parfumul, toate imi aduc aminte de cea mai superba relatie din viata mea. Sincer, imi cer scuze pentru toate greselile pe care le-am facut in relatia cu ea, sincer, imi cer scuze si prietenelor ei cele mai bune, dar le rog sa ii fie alaturi. Mi-a promis ca o sa zambeasca in fiecare zi. Am obligat-o sa faca asta. Are cel mai simpatic zambet, cel mai dulce, cel mai adorabil. Ea e cea mai adorabila. Apropo, i-am dat ultimele mele postari, cele care au eticheta postare nefinalizata si care vor apare in curand pe blog.
Imi e foarte greu, momentan, nu mai am nevoie de nimeni si nimic. Nu mai pot sa scriu. Revin mai tarziu sau peste cateva zile.
IUBITI-VA MULT SI PRETUITI FIECARE MOMENT ALATURI DE PERSOANA IUBITA CA SI CUM AR FI ULTIMUL.. NICIODATA NU STII CAND SE TERMINA...

0 comentarii: