THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

miercuri, 3 martie 2010

Sirop ! [nepostata]

Duminica facem 8 luni ! 8 Luni de cand suntem impreuna si i-am promis ceva. I-am promis ca o sa-i zic toate secretele pe care le am fatza de ea, adica toate chestiile siropoase care nu i le-am zis sau daca i le-am zis, nu am facut asa mare tam-tam din ele.
In primul rand, cuvintele te iubesc, i le zic din suflet, nu exista zi in care sa nu-i zic cele doua cuvinte. Pur si simplu o simt din plin, si exprim ceea ce simt. Simt ca ea este persoana cu care vreau sa-mi petrec tot restul vietii, simt ca vreau sa ma trezesc langa ea in fiecare dimineata, chiar si peste ani cand timpul nu ar fi asa bland cu noi. Indiferent cat timp va trece, eu o voi iubi. O simt din plin, si-mi place sa i-o zic in fiecare zi. Indiferent cat timp va trece, eu o voi vedea tot frumoasa. Da.. o vad frumoasa, superba, si extrem de simpatica. Sunt o gramada de fete in jurul meu, dar ea este fata, acea fata. Ea este fata care mereu va fi frumoasa in ochii mei, mereu atragatoare, mereu cu aceeasi aura de ingeras. Mereu, sufletul meu pereche. Da, chiar cred ca e sufletul meu pereche. Chiar simt ca ma completeaza. Chiar ma gandesc ca ea si cu mine suntem 100%, si ca e jumatatea mea cea buna[trad. eng. my better half] .
Sunt multe lucruri care le fac pentru ea, unele le fac si pentru mine, altele pentru noi, dar majoritatea, pentru ea. Nu stiu daca au fost 3-4 dati in astea 8 luni cand mi-a propus ceva si am refuzat. Nu mi-a convenit ceva, de cele mai multe ori am zis, de cateva ori am si tacut. Dar orice o face pe ea fericita, ma face si pe mine fericit. Sincer, cum am zis si in postarea precedenta, scopul meu in viata a devenit: sa o fac fericita! Asta e tot ce-mi doresc de la viata. Ce-mi aduce bun acest scop? Pai sa vedem... o iubita, o prietena de incredere, o viata plina de zambete[atat al meu cat si al ei care e fascinant si pe care il ador:X], fericire[nu pot fi trist in preajma ei :)], distractie, iubire si multe altele...lista poate continua la nesfarsit.
Iubita- ea e singura dintre toate care le-am intalnit, pe care o iubesc si care ma iubeste si o arata.
Prietena- ea e cea mai buna prietena, persoana in care am cea mai mare incredere.
Zambete- ma fascineaza zambetul ei, ma binedispune, la fel de mult cum il facea alt zambet candva.
Fericire- chiar ma simt fericit ca suntem impreuna, chiar ma face fericit.
Distractie-orice sugestie de distractie e, distractiva :))
Iubire- ea e singura care imi arata ce inseamna.
Revenind la lucrurile care le fac pentru ea, aproape in fiecare seara cand o duc acasa, am grija de ea, sunt prea protector, dar better safe than sorry. O urmaresc cu privirea aproape in fiecare seara dupa ce trece prin tronson[mentionez: aproape in fiecare seara, de cand m-a turnat:))]. Ma binedispune chestiuta asta. Fac eforturi sa o vad aproape in fiecare zi, desi uneori nu se poate, ramane oricand telefonu si netu' daca poate intra. Ma ingrijorez aproape de fiecare data cand nu-mi raspunde la telefon,sau cand raspunde greu[imagineaza-ti ce fel m-am simtit cand ai avut ambele telefoane inchise:)] Plec mai devreme de la facultate, doar sa apuc sa stau si eu 20-30 minute cu ea. Ii spun mereu ca o iubesc, pentru ca nu vreau sa uite niciodata lucrul acesta. Ii dau beep cand ajung acasa aproape in fiecare seara[uneori mai uit:P] pentru ca e si ea la fel de grijulie ca si mine. Am tras de ea sa se apuce de dans, pentru ca stiu cat de mult ii place. M-am imbracat cu sacou intr-o seara, pentru ca a zis ca nu m-a vazut niciodata imbracat elegant. I-a placut. Stiu asta. Folosesc acelasi parfum/spray pentru ca a zis ca ii place cum miroase, desi eu nu prea folosesc acelassi spray dupa ce mi se termina unul. Mereu cautam ceva diferit. Acum, sunt in pana de idei... nu mai stiu ce sa scriu, ce-am mai facut pentru ea ? Ah da, am mentionat faptul ca le-am trimis mail celor de la Cargo? special pentru ea?:) Am facut-o si pe asta. Cargo e trupa ei de suflet, si stiu ca ar fi facut-o fericita un semn de viata de la macar unul dintre componentii trupei. Insa se pare ca cei de la Cargo sunt putin cam ocupati ca sa multumeasca fiecare fan. Nu-i condamn. Fac o treaba deosebita in muzica romaneasca. Dar as fi vrut sa-i vad fata cand ar fi vazut o scrisoare, sau un mail sau ceva de la baietii de la Cargo. Chiar as fi vrut sa vad daca atinge punctul maxim de fericire sau nu.
Ce-am mai facut pentru ea? Am traversat ca nebunu pe langa trecerea de pietoni cu vreo 10 metri, doar ca sa o pot prinde din urma si sa o sarut, pentru ca in ziua aia ne certasem cat de cat. Cum? N-am mentionat ca era si un echipaj de politie acolo? Mi scuzzi :)) Era cat pe ce sa ma salte ca am trecut aiurea, si culmea, exact pe langa ei:)
Sarind peste celelalte lucruri de care nu imi mai aduc aminte, am o concluzie...una destul de lunga.
Eu pe fata aceasta, Oana, o iubesc enorm de mult. Imi e super draga, super simpatica si sunt super indragostit de ea. Nimeni si nimic din viata asta nu ar putea sa opreasca toata dragostea care vreau sa i-o ofer. Nimeni in vecii vecilor nu o sa o vada asa cum o vad eu. Nimeni nu o sa-i mai zica ca e frumoasa, ca e superba, ca uneori ii stralucesc ochii, ca are un zambet care ma da pe spate, ca alunita aia de pe obrazul stang ii da o tenta puerila, desi ea este foarte matura, nimeni nu o sa poata sa simta toate lucrurile care le simt eu cand o tin in brate, toate lucrurile care imi trec prin gand dimineata cand ma trezesc, toate lucrurile care le gandesc inainte sa adorm, nimeni nu o sa o viseze la fel de mult, nimeni nu o sa faca orice pentru ea, nimeni nu o sa o iubeasca...asa cum o iubesc eu.

0 comentarii: