THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

miercuri, 11 mai 2011

Nu inteleg.

Nu inteleg. Pur si simplu nu inteleg. Nu inteleg multe chestii care ar trebui sa aiba un raspuns si totusi nu au. Cum zicea un bun prieten, o sa-mi fac o lista cu tot ce nu inteleg. Cand o sa fie vremea potrivita, o sa fie o singura persoana care o sa stie sa raspunda la toate intrebarile si o sa ma scoata si pe mine din ceata. O sa fie prea tarziu, dar macar o sa inteleg.
Totul merge foarte, da' foarte prost. Nu mai inteleg absolut nimic din ce ma inconjoara. E ca si cum ai fi in alta lume si totul..te depaseste.
Nu inteleg de ce inainte imi pasa asa mult. Acum, sincer sa fiu, nu-mi mai pasa la fel. Totul s-a schimbat de atunci si pana azi. Daca atunci eram in stare de anumite lucruri, azi le numesc exagerari si nici macar nu ma gandesc la ele. Azi, n-as avea chef sa fac nici macar un sfert din lucrurile care le aveam in cap atunci si aveam nevoie de un impuls. Doar unul.
Am terminat-o cu zona centrala de mult.[cine stie cunoaste.] N-am mai dat pe acolo. Nici nu se mai intampla mare chestie. S-a spart veselia de mult si acolo. Mai bine ca m-am retras la timp zic eu. Nu inteleg si nici nu-mi amintesc cum am inceput treaba.Am zis ca o sa tin legatura cu anumite persoane de acolo. N-am facut-o. Probabil ca nici nu o sa o mai fac.
Nu inteleg de ce am ajuns unde am ajuns. Nu inteleg de ce e atata monotonie in viata de zi cu zi. Merg pe strada zilnic si toti sunt robotizati. Toti. Absolut toti. Toti sunt monotoni. O fi vremea de vina? O fi faptul ca e criza si nu sunt bani? N-am inteles si nici nu o sa inteleg.
Nu inteleg de ce facultatea a devenit atat de plictisitoare. Nu inteleg cum am reusit sa trec deja prin 2 ani de facultate si nu inteleg de ce sunt atat de sictirit de ea. Parca era mai interesant in primul an, parca aveai ceva de facut, parca nu era monotonie. Acum e. De ce ? Nu inteleg.
Nu inteleg de ce nu pot sa trec peste linia desenata intre eu si noi. Nu inteleg de ce nu poti sa treci nici tu de ea. Uneori, nu inteleg daca e da sau daca e nu. Nu inteleg de ce fac ceea ce nu trebuie, uneori nu inteleg nici ce faci tu. Uneori te inteleg intru totul dar uneori atat de putin. Nu inteleg de ce se intampla asta.
Sunt mai multe care nu le inteleg si ghici ce.. nu inteleg de ce nu le inteleg. N-am inteles de ce am scris atat de mult si totusi atat de putin.
Nu inteleg ce-am scris si de ce. Tu ai inteles?